سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی

در حین تمرین، کمربند ببندیم یا نبندیم؟

بستن کمربند بیشتر از این-که جثه مثبت فیزیکی داشته باشد جنبه مثبت روانی دارد.

با بستن محکم کمربند به دور کمر ظاهر بدن Vشکل-تر به نظر می-رسد و به همین خاطر جدیت بیشتری در انجام تمرین حاصل می-شود.
کمربند هم-چنین یک احساس سفتی و استواری بیشتر در کر می-نماید و بدین-ترتیب به نظر می-رسد که از کمر در هنگام تمرین بیشتر محافظت می-شود.

اما آیا واقعاً این-گونه است؟
در ادامه چند دلیل آورده شد که نشان- می-دهد بستن دائم کمربند در تمرین، چندان هم خوب نیست.
1) بستن کمربند به دلیل وارد کردن فشار داخلی شکمی بیش از حد، باعث ضعیف-تر شدن عضلات تنه می-گردد.

در تلاش به منظور پیش-گیری از این مشکل بدن ممکن است با وارد کردن نیرو به شکم و عضلات کمری در صدد ریلکس کردن (شُل کردن) آنها در حین بلند کردن وزنه برآید که همین امر به مرور زمان باعث ضعیف-تر شدن آن ناحیه و بروز مشکلات کمری می-گردد.
2) بستن کمربند می-توان منجر به وخیم-تر شدن امراض مربوط به دیسک کمر به وسیله محدود ساختن حرکات طبیعی ستون فقران گردد.
3) بستن کمربند به دلیل وارد کردن فشار به ناحیه تحتانی شکم، احتمال برهم خوردن ژست بدن را در پی دارد. همین امر فرد را مجبور می-سازد تا نفس کشیدنش را محدود به بخش فوقانی سینه کند و باعث سردردهای فشاری و بروز مشکل درد دیسک فوقانی کمر گردد.
4) بستن کمربند باعث ایجاد اختلال در بیومکانیک ستون فقرات به-خصوص در هنگام اجرای حرکت چرخشی می-شود.
همین امر می-تواند منجر به ضعیف-تر شدن یکسری عضلات کوچک و عضلات متعادل کننده ستون فقرات گردد و در نتیجه باعث کمر درد و حتی پوکی استخوان می-شود.
با داشتن این اطلاعات در ذهن، توصیه می-شود که از بستن کمربند به-صورت دائمی در هنگام تمرین خودداری کنید. تنها زمانی که می-بایست از کمربند استفاده کنید در مواقع اجرای ست-های سنگین حرکاتی از قبیل اسکوات، زیربغل هالتر خم، ددلیفت، پرس سرشانه- با هالتر و این قبیل حرکات است و در سایر موارد و حرکات به بدن اجازه بدهید تا خودش تعادلش را حفظ کند.